Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Azure integracijski servisi

Gartnerov kvadrant pozicionira Microsoftovu integracijsku platformu, odnosno sve usluge i servise koje Microsoft može ponuditi, među lidere. U Azureu postoji set usluga koje možete koristiti, a kako bi znali sto vam može pomoći, potrebno je razumjeti što svaka od usluga ima za ponuditi. Ovo će predavanje predstaviti sljedeće: API Management, Logic Apps, Event Grid i Service Bus. Osim što se koristimo ovim uslugama i sami dajemo doprinos razvijajući vlastite komponente. Vrlo rado ćemo podijeliti scenarije u kojima mi vidimo potencijal a vjerujemo da ćete i vi prepoznati prilike za sebe.

Ivan Markovic

Unitfly d.o.o.

Suosnivač sam i CEO tvrtke Unitfly. Tvrtka Unitfly gradi svoje poslovanje i usluge na temelju četiri stupa: tehnologija, ljudi, business i inovacije. Cilj nam je pružati korisnicima vrhunska tehnološka rješenja koja su u potpunosti prilagođena njihovom poslovanju i adaptirana krajnjim korisnicima. Regionalni smo M-Files partner čiju platformu koristimo za rješenja u domeni upravljanja dokumentima, informacijama i poslovnim procesima a s ciljem transformiranja poslovanja naših korisnika. Za M-Files razvijamo i vlastite softverske proizvode. Također, dugo godina radimo s različitim Microsoft Azure uslugama i vrlo rado naša znanja i iskustva dijelimo na konferencijama. Osobni fokus mi je povezivanje poslovnih i organizacijskih potreba korisnika s visoko kvalitetnim tehnološkim rješenjima, arhitekture tehnoloških rješenja ali i organizacijskih. Osim rada s korisnicima zadužen sam i za razvoj poslovanja. Prije poduzetničkih avantura, radio sam kao Cloud Solutions Program Manager i Software Developer u Spanu većinom na kreiranju i razvoju rješenja s fokusom na .NET i Microsoft Azure, te u aktivnostima pre-salesa i vođenja projekata.