Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Addiko - Branch of the Future

Suvremeno bankarstvo znači klijentima osigurati moderno korisničko iskustvo i besprijekornu uslugu i to ne samo ono što trebaju nego im je pružiti na način na koji oni to žele. Živimo u digitalnom svijetu i nije bitno koliko je organizacija velika ili mala, već koliko je agilna i svjesna nužnosti primjene i upravljanja modernim tehnologijama koje diktiraju promjene i odražavaju se na preferencijama korisnika bankarskih usluga. Prevaga svakim danom sve više ide na stranu digitalnog, međutim, klijenti i dalje kod nekih usluga biraju ići u poslovnice. Zato je Addiko banka otvorila 'Addiko Express', jedinstvenu digitalnu poslovnicu, prvu visoko-digitaliziranu modernu poslovnicu takve vrste u Hrvatskoj, koja predstavlja koncept bankarske poslovnice budućnosti i ostvaruje 'clicks&bricks' ravnotežu praktično kombinirajući sve prednosti modernih digitalnih kanala s koristima fizičke prisutnosti

Vinka Kralj

Addiko Bank d.d.

Vinka Kralj je ekspert za razvoj digitalnih kanala za građanstvo i mala poduzeća Addiko banke, a za sobom ima više od 20 godina iskustva na području marketinga i digitalnih rješenja. Posljednjih nekoliko godina fokus joj je na istraživanju i razvoju bankarskih digitalnih proizvoda poput chat bankarstva. Tijekom svoje karijere sudjelovala je ili vodila brojne projekte od kojih je većina bila povezana upravo s digitalnim marketingom i uvođenjem novih digitalnih rješenja.