Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Microsoft PPM - "inteligentni" uvid u portfelj, projekte i resurse

Microsoft PPM predstavlja kompletnu platformu za upravljanje projektima, portfeljem i resursima u oblaku, i omogućuje organizacijama da adresiraju oba važna aspekta organizacijskog upravljanja projektima: odabir projekata koji nam donose najveću poslovnu vrijednost, kao i realizaciju uz maksimalnu operativnu efikasnost Na predavanju ćemo pokazati kako Microsoft PPM pomaže organizacijama da budu agilnije i uspješnije kroz efikasno upravljanje portfeljem, korištenje novih funkcionalnosti planiranja i praćenja resursa, te kako povezati sve relevantne informacije u bogate izvještaje i dashboarde koristeći online alate PowerBI, Excel Online i Project Online dodatke.

Dario Novaković

PROTERON SAVJETOVANJE d.o.o.

Više od 15 godina iskustva u konzaltingu, prodaji i implementaciji ICT rješenja u raznim industrijama, najvećim dijelom u financijskoj i telekomunikacijskoj industriji. Osnivač i suvlasnik tvrtke Proteron Consulting koja pruža usluge savjetovanja i implementacije rješenja vezanih za unaprjeđenje poslovanja i razvoj informacijskih sustava, s fokusom na organizacijsko upravljanje projektima i inovacijama. Iskustvo je stjecao u nekoliko kompanija, od toga 8 godina u Microsoftu na raznim pozicijama od konzultanta do pozicije Services Executivea odgovornog za razvoj i prodaju Microsoft usluga i IT rješenja u segmentu velikih korisnika u Hrvatskoj i regiji.