Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Digitalna poljoprivreda, AGRIVI

Poljoprivreda je tradicionalna, ali najveća globalna industrija koja zapošljava 1.3 milijarde ljudi. Suočena najvećim izazovom u povijesti, kada se globalna proizvodnja hrane treba povećati 60% u svega 33 godine, digitalna tehnologija igra ključnu ulogu u brzom donošenju znanja i dnevnom usmjeravanju poljoprivrednih proizvođača diljem svijeta prema produktivnoj, profitabilnoj i dugoročno održivoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Matija Žulj

Agrivi

Matija Žulj ima 13 godina iskustva u IT industriji, dok je zadnjih 5 godina i poljoprivrednik. Iako se poljoprivredom počeo baviti iz hobija, Matija je ubrzo primijetio izazove s kojima se poljoprivrednici i druge ključne interesne skupine u lancu opskrbom hrane suočavaju i tako je nastala ideja za kreiranjem poljoprivrednog softvera. Agrivi poljoprivredni softver pomaže poljoprivrednicima u postizanju efikasne, profitabilne i održive poljoprivredne proizvodnje. Vizija Agrivija od samog početka je promijeniti način na koji se proizvodi hrana i napraviti pozitivan utjecaj na milijardu ljudi. Danas je ovo softversko rješenje dostupno na 17 svjetskih jezika i koristi ga više od 35000 korisnika u 150 zemalja svijeta.