Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Studije slučaja: Azure

Kroz nekoliko posljednjih WinDays konferencija Microsoft Azure je bio predstavljen do najsitnijih detalja. Kroz ovo predavanje neće biti riječi o onome što sam Windows Azure jest nego o tome kako su ga korisnici implementirali u svojim okolinama te iskoristili sve prednosti koje im sigurna Cloud platforma donosi. Bilo da je riječ o jednostavnoj infrastrukturi, web platformi ili aplikacijama, ili možda imate nekakvu drugu ideju, pozivamo Vas da nam se pridružite i iz prve ruke doznate kako i Vama Azure može postati oblak do kojeg Vam je stalo.

Bojan Hadžisejdić

Microsoft d.o.o.

Zaposlen u Microsoftu Hrvatska već više od 12 godina, od kojih posljednjih 9 u dnevnoj interakciji s korisnicima iz javnog sektora kao voditelj poslovnog razvoja. Na WinDaysima je sudjelovao kao predavač više godina, a nakon 3, ovo je povratak i u ovoj ulozi. Slobodno vrijeme provodi sa suprugom i dvoje djece, a voli putovanja, skijanje i fotografiranje.  

Maja Ledić Blažević

DRŽAVNI ZAVOD ZA STATISTIKU

Radi više od dva desetljeća u Državnom zavodu za statistiku u Sektoru informatičkih tehnologija, trenutno kao voditeljica Službe projektiranja i razvoja informatičkih sustava. Sudjelovala je u raznim projektima od kojih treba izdvojiti razvoj Integriranog statističkog informatičkog sustava.  

Dubravka Mendeš Poljak

Grad Zagreb