Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Produktivnost na dodir - što god uzmete u ruke

Office okreće novo poglavlje u svom životu. Što je drugačije a što je novo? Office aplikacije dizajnirane za touch uređaje pružaju neopisivo iskustvo rada na svim uređajima, tabletima, telefonima, laptopima neovisno o platformi – Windows 10, Android ili iOS. Integracijom raznih cloud servisa poput OneDrivea, Dropboxa, ali i nekih trećih servisa te neovisno o uređaju i platformi koja se koristi, Vaši dokumenti dostupni su uvijek i svugdje. Koristeći Universal Office Apps ili Office online kao i razne cloud servise, nećete više trebati razmišljati o tome kako urediti i spremiti važan dokument, gdje se on nalazi i imate li instalirane potrebne Office aplikacije na uređaju na kojem trenutno radite. Vodeći se današnjom poznatom filozofijom cloud - first, mobile - first, naš životni moto je fleksibilnost u radu i ne ograničavanje u radu korištenjem određene platforme ili uređaja. Ovo predavanje otkrit će Vam sve nove funkcionalnosti koje će sada Vaš život i rad s Office dokumentima učiniti lakšim a kroz demo će te vidjeti kombinaciju i savršenu integraciju aplikacija, platformi i cloud servisa na velikom broju raznih uređja i uvjeriti se da osim platforme ni veličina više nije važna!

Željka Knezović

Mobendo

Željka Knezović zaposlena je u tvrtki Mobendo kao IT konzultant. Mobendo je vodeća hrvatska tvrtka za pružanje IT usluga i rješenja za mobilnih i pametne uređaje u cilju poboljšanja procesa poslovanja. Željka Knezović diplomirala je na Fakultetu prirodoslovno -matematičkih znanosti i radila je kao profesor matematike i informatike u osnovnim i srednjim školama. Željka ima osam godina radnog iskustva u Agenciji za odgoj i obrazovanje kao viši savjetnik za učitelje i nastavnike informatike u osnovnim i srednjim školama. Sudjeluje kao predavač na nacionalnim i međunarodnim IT konferencijama i IT zajednicama. Već osmu godinu za redom aktivno surađuje s Microsoftom kroz program "Suradnici u učenju ". Posebna područja interesa kojima se intenzivno bavi su: Microsoft tehnologija i njena primjena u nastavi, Office 365 alati, e - učenje i inovativno korištenja informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju. Od travnja 2009. stekla je titulu Microsoft Most Valuable Professional (MVP) za Communications Server, zatim od 2011. za Lync, 2013. za Office System te 2014. za Office 365. Od nedavno Željka je član MixMasters programa. Predavač je na Microsoft konferencijama poput WindDays, CUC, MSNetWork, Sinergija. Sudjeluje u organizaciji MobilityDay konferencije te kao predavač na istoj ali i na brojnim community konferencijama poput Kulendayz, Case i sl.