Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Power BI – korak u novosti

Power BI kao Self-Service BI rješenje pruža neslućene mogućnosti oplemenjivanja postojećih podataka, analizu i pregled istih putem interaktivnih vizualnih izvještaja korisnicima koji ih svakodnevno konzumiraju, pomažući im pritom da postanu produktivniji i konkurentniji. Uz naglasak na nizu novih Power BI mogućnosti – kontrolne ploče (dashboards), nove vizualizacije, podrška za popularne software-as-a-service mobilne aplikacije, vezu na on-premises SQL Server Analysis Services i drugim novostima, ključne komponente Power BI rješenja biti će predstavljene kroz aktivnu prezentaciju i mogućnosti primjene i kao takve predane u ruke korisnicima. Za sve ljubitelje modernog Business Intelligence (BI), te one koji će to tek postati.

Ivana Soldić

POSLOVNA INTELIGENCIJA d.o.o.

Ivana Soldić radi kao BI konzultant u tvrtki Poslovna Inteligencija. Više od 8 godina vodi/sudjeluje na projektima, raznih industrija u RH i inozemstvu, koji su primarno vezani za data warehouse i BI rješenja na Microsoft platformi.