Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Kako danas iskoristiti moć cloud servisa u malim i srednjim tvrtkama?

Cloud servisi hrvatskim su korisnicima dostupni već nekoliko godina. Kao što su obećavali u svome začetku, donijeli su nam pregršt novih mogućnosti kojima svakog dana unaprjeđujemo svoje poslovanje. Ipak, postoji jedna skupina tvrtki koje mogu ponajviše izvući iz svega ovoga, a to su mala i srednja poduzeća. U ovome ćemo predavanju promotriti nekoliko priča – scenarija s kojima će se moći poistovjetiti apsolutno svaki poduzetnik ili pak zaposlenik u poduzeću kakvih je u Hrvatskoj ponajviše, od marketinških agencija, turističkih tvrtki preko manjih industrijskih postrojenja pa sve do specijaliziranih liječničkih ordinacija poput onih stomatoloških ili pak opće medicinskih. Pridružite nam se i pogledajte iz prve ruke kako cloud može pomoći u Vama bliskim situacijama.

Mate Boban

WEB MARKETING d.o.o.

Mate je direktor prodaje i jedan od vlasnika u tvrtki WEB Marketing koja se bavi naprednim Internet rješenjima baziranim na EasyEdit CMS-u. Karijeru je započeo prvo u obiteljskom poduzeću (za vrijeme studiranja), nakon toga proveo je 3,5 godine u prodaji Hrvatskog telekoma, a od 2007 se priključio Web marketingu. Osim prodaje zadužen je i za online oglašavanje klijenata WEB Marketinga pa tako posjeduje Google-ove certifikate za AdWords i Analytics. Dolaskom Offica 365 na Hrvatsko tržište aktivno se uključio u edukaciju i prodaju Microsoftovih cloud usluga svojim klijentima.  

Igor Pavleković

Microsoft d.o.o.

Igor Pavleković radi u Microsoftu na poziciji Account Technology Strategist. Prije svoje karijere u Microsoftu, radio je u edukacijskoj grupi Algebra kao voditelj tehničke podrške - CTO, ali i predavač na područjima kolaboracijskih sustava (Exchange, Lync i Office 365) u sklopu MOC edukacije, te kao asistent na nekoliko kolegija na Visokoj školi za primijenjeno računarstvo. Na putu traženja svoje uloge u IT svijetu, bavio se je programiranjem kojeg je do danas gotovo zaboravio, a sve više pažnje i vremena posvećuje tajnama održavanja i upravljanja MS Windows serverskih sustava, MS Forefront, MS Exchange, MS Lync i Office 365 sustava, s time da su mu kolaboracijski alati, a pogotovo Exchange omiljeno područje interesa. Trenutno posjeduje MCSA, MCSE+S, MCITP i MCT. Također, nosi titulu MVP: Office 365.