Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Exchange Online Protection - zaštita elektroničke pošte u oblaku

Microsoft Exchange Online Protection (EOP) je servis koji omogućava filtriranje elektroničke pošte kako bi se smanjio broj SPAM poruka, kao i zaštitu od razne zloćudne pošte (malware-a). Uz navedeno, to Microsoft Exchange Online Protection omogućava i provedbu politika upravljanja tokom elektroničke pošte, zaštite od neovlaštenog prosljeđivanja ili korištenja pošte, a sve to je moguće kroz jednostavno administrativno sučelje. Ovo predavanje će, kroz niz praktičnih primjera, pokazati koje su to anti-spam i anti-virus funkcionalnosti, modele implementacije, detalje vezane ta usmjeravanje dolaznog i odlaznog SMTP mail prometa (SMTP mail routing), upravljanje primateljima poruka, izvještavanje, te rješavanje problema s prometom poruka. Dođite na ovo predavanje kako bi saznali kako olakšati život svojim korisnicima, ugraditi poslovnu politiku organizacije vezano za upotrebu elektroničkih poruka i zaštitili ljude i resurse od zloćudnih napada!

Tomislav Bronzin

CITUS d.o.o.

Tomislav Bronzin, Microsoft Most Valuable Professional (10 godina za redom!) za Office 365, osnivač je tvrtke CITUS, Microsoft Silver Partnera specijaliziranog za konzalting kod projektiranja, razvoja i testiranja softverskih rješenja na Microsoft platformi. Uža specijalnost su mu računalni oblak i mobilne tehnologije s posebnim naglaskom na Office365. Česti je predavač na Microsoft konferencijama u čitavom svijetu, a ovo mu je 15 po redu WinDays konferencija. Uz to, predaje na nekoliko fakulteta i mentor je studentskim timovima. Tomislav je INETA Europe Vice President, dopredsjednik Udružena za IT HGK i organizator MobilityDay konferencije. Tomislav je bio Microsoft Regional Director 10 godina za redom 2003-2013. Sa svojim timom je osvojio preko 45 zlatnih medalja za inovativnost u IT-u u više od 6 zemalja, te je dobitnik nagrada Zlatna kuna i Hrvatski kvocijent inovativnosti.