Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Dynamics AX 2012 R3 – Novi koncepti Logističkog i Transportnog poslovanja

Tijekom ove prezentacije prikazati ćemo vam kako je moguće iskoristi standardnu funkcionalnost AX sustava za objedinjavanje specifičnog posla kao što su logistika, transport i povezivanje sa ostalim modulima kao proizvodnja, prodaja i nabava. Neke od novosti koje moduli Logističkog i Transportnog poslovanja donose kao novosti: Tokovi odobravanja Dodjela naloga u cluster kako bi se izdvojili sa pojedine lokacije, konfiguracija profila za kontrolu i provjeru pakiranja artikala u kontejnere za otpremu. Kreiranje, implementiranje, lansiranje posla korištenjem poslova ili ručnim procesiranjem otprema u valovima. Grupe za kontejnere kako bi se sekvencirali procesi pakiranja i kreirali predlošci za podršku strategijama pakiranja. Korištenje skenera ili drugih mobilnih uređaja za optimizaciju preciznosti izdvajanja ili stavljanja na zalihu. Planiranje transportnih poslova za otpremu, upravljanje rutama, konsolidirane otpreme. Pregled vozačevih check-in i check-out povijesti ili driver loga.. Tri ključne poruke predavanja: Dodatno unaprijedite praćenje svojih logističkih i transportnih procesa sa Dynamics AX 2012 R3 sustavom! Omogućite ljudima na terenu direktan pristup AX sustavu kroz web\aplikacije dostupne svima. Tijekom Demo-a objasnit ćemo vam tehničku pozadinu i način na koji je AX donio mogućnosti na mobilne uređaje i na koji jednostavan način ih je moguće proširiti.

Andrej Kožić

ADACTA d.o.o.

Tijekom zadnje godine studija karijeru započeo kao programer u odjelu za podršku gdje je brusio svoje ekonomsko i tehničko znanje. Nakon završetka studija izvršavao uloge programera, konzultanta, arhitekta kroz period od 5 godina i skupljao znanje iz široke lepeze poslovnih područja ERP sustava AX-a kroz verzije 2.5, 4.0, 2009 i da bi danas dočekao 2012 R3 širokog znanja spreman za prilagodbu rješenja korisnikovim specifičnim željama. Trenutačno radi kao konzultant za proizvodnju i logistiku u AX odjelu Adacta-e, i zamjenik voditelja AX odjela. Primarna želja mu je pratiti razvoj AX proizvoda i na temelju toga predlagati inovativna rješenja krajnjim korisnicima za poboljšanje poslovnih procesa i olakšavanje dnevnog rada.  

Ivan Kaselj

ADACTA d.o.o.

Ivan Kaselj je programer još od dana BBS-ova i 9600 modema. Preko C-a, Visual Basica, Jave, Javascripta, HTML-a, XML-a, više verzija SQL-a i ponajviše C#-a i XAML-a došetao se do X++ jezika u Microsoft Dynamics Ax rješenju. Danas kao član Adacta tima radi na ERP rješenjima. Ako pitate njegovu obitelj, u slobodno vrijeme opet programira, biciklira, pliva, wakeboarda, snowboarda, penje se po stijenama, odgaja djecu itd... Sve u svemu, čudna neka biljka. Više profesionalnih podataka slobodno pročitajte na LinkedIn profilu.