Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Brzo odlučivanje uz pomoć Microsoft cloud platforme

Na predavanju ćemo pokazati integrirani end-to-end demo na Azure i Big Data platformi. Bit će tu malo tvitova, malo Stream Analyticsa, malo strojnog učenja i malo dashboarda. Pokazati ćemo jednostavan case obrade podataka i podrške odlučivanju u realnom vremenu.

Antonio Faletar

Microsoft d.o.o.

Diplomirao računarstvo na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te završio poslijediplomski studij IT menadžmenta na Ekonomskom fakultetu. Nakon FER-a radio u APIS IT kao razvojni inženjer otkrivajući čari kombiniranja Microsoft tehnologija s Oracle i DB2 u GIS aplikacijama. U Microsoft Hrvatska je od 2012. i radi većinu vremena na .NET i SQL Server tehnologijama. U slobodno vrijeme troši višak energije u teretani ili na biciklu.  

Luka Lovošević

Microsoft d.o.o.

Diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 2008. godine, smjer računarstvo, a trenutno je student IT menadžmenta na Ekonomskom fakultetu. Nakon fakulteta radio je u Infodomu kao senior software developer, a u Microsoft Hrvatska zaposlen na poziciji konzultanta za .NET, SQL Server i Business Intelligence. U sklopu rada u Microsoftu sudjeluje u velikim projektima u financijskoj industriji i javnom sektoru. Glavna preokupacija su razvoj za web, mobilne platforme i big data. U slobodno vrijeme pokušava održati kondiciju i družiti se s prijateljima u offline svijetu :-)