Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Alati za upravljanje projektima i Project Server u HBOR-u

Cilj je svake organizacije maksimizirati efekte poslovnih aktivnosti svojih zaposlenika. Najbolji će se rezultati postići ako u svakom trenutku zaposlenici rade na najvrjednijim inicijativama i projektima za organizaciju (radi se efektivno) te ako pojedinačne aktivnosti koje obavljaju rade efikasno (u najkraćem vremenu i s najvećom kvalitetom). U prvom dijelu predavanja ćemo pokazati kako primijeniti osnovne principe upravljanja projektima i bogate online alate - Office 365 i Project Online - kako bi osigurali: - Uvid u sve inicijative i projekte koji se provode u organizaciji - Informacije o kapacitetu i opterećenju resursa - Uvid u status i napredak svih aktivnosti - Informaciju izvršiteljima što trebaju raditi u kojem trenutku i na kojem projektu. Menadžment time dobiva alat za donošenje informiranih odluka a izvršitelji mogućnost fokusiranog rada na dodijeljenim im aktivnostima. U drugom dijelu predavanja ćemo pokazati rezultate uspješne implementacije Project Server rješenja u HBOR-u, gdje je na holistički način, procesno i alatom, zaokružen proces planiranja, praćenja, izmjena i izvještavanja o projektima i resursima. Uvedeni sustav u svakom trenutku nudi jasne odgovore na pitanja: što treba odraditi; tko treba odraditi, ima li dovoljno raspoloživih resursa i koji status projekta.

Marija Božičev

HBOR

 

Dario Novaković

PROTERON SAVJETOVANJE d.o.o.

Više od 15 godina iskustva u konzaltingu, prodaji i implementaciji ICT rješenja u raznim industrijama, najvećim dijelom u financijskoj i telekomunikacijskoj industriji. Osnivač i suvlasnik tvrtke Proteron Consulting koja pruža usluge savjetovanja i implementacije rješenja vezanih za unaprjeđenje poslovanja i razvoj informacijskih sustava, s fokusom na organizacijsko upravljanje projektima i inovacijama. Iskustvo je stjecao u nekoliko kompanija, od toga 8 godina u Microsoftu na raznim pozicijama od konzultanta do pozicije Services Executivea odgovornog za razvoj i prodaju Microsoft usluga i IT rješenja u segmentu velikih korisnika u Hrvatskoj i regiji.