Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Voditelji projekata i developeri - mogu li zajedno i kako gledaju jedni na druge

Koliko puta ste kao developer mrzili voditelja projekta? Tražio je izvještaj, a vi ste propterećeni za takvo nešto. I još se voditelj projekta drznuo pitati kako napreduje projekt? Koliko puta ste kao voditelj projekta tražili podatke ili procjene od developera, a on ih ili nije mogao dati ili vas je jednostavno "otpilio"? Mogu li te dvije grupe ljudi zajedno raditi na istom projektu? Moraju sigurno! Ali kako pomiriti nepomirljivo čujte od iskusnog developera i voditelja projekta iz prve ruke!

Andrej Radinger

Mobendo

Andrej Radinger je nositelj titule Microsoft Windows Phone Development Most Valuable Professional (MVP), bavi se proučavanjem, razvojem i implementacijom Microsoftove mobilne tehnologije od njenih najranijih početaka. Sudjelovao je u mnogim projektima vezanima uz mobilnost te je prošao kroz sve uloge u projektima – savjetnika, programera, voditelja obuke, voditelja projekata, vozača, skladištara... Iskustvo je stjecao radeći u nekoliko domaćih tvrtki te na temelju desetgodišnjeg iskustva, početkom 2006. pokreće vlastitu tvrtku, koja se bavi savjetovanjem, obukom i razvojem, ponajprije za mobilna rješenja, ali i šire, primjerice za pametna klijentska rješenja. Andrej je redoviti predavač na Microsoftovim konferencijama u regiji i TechEdu. Aktivni je član MS zajednice u Hrvatskoj. U slobodno vrijeme bavi se nogometom te sviranjem i pjevanjem po vatrogasnim zabavama.  

Nenad Trajkovski

PERPETUUM MOBILE d.o.o.

Rođen davnih godina prošlog stoljeća u Zagrebu. Radim kao voditelj projekata u Perpetuum Mobile d.o.o. i kao trener za upravljanje projektima i MS PROJECT. Nekoliko puta nagrađivan kao najbolji predavač na regionalnim konferencijama. Certifikati: PMP, PMI-RMP, MCT, MCP, MCTS - Project i MVP - Project. U slobodno vrijeme pjevam u kupaoni operne arije i gledam kroz prozor. E da, prijatelji i neprijatelji me iz nepoznatih razloga zovu: Deda!