Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

The IT Sales Process - Developers Vs. Sellers

Ovo predavanje je namjenjeno menadžerima i IT konzultantima unutar IT tvrtki. Prilikom procesa prodaje često prodavači pokušavaju prodati nešto što tehnički nije izvedivo vezano uz tehnologiju kojom se tvrtka bavi te dolazi do konfliktnih situaciju između programera, prodavača i klijenta. Kako bi se izbjegle konfliktne situacije te kako bi IT projekt od dogovaranja do isporuke bio izvršen po planu potrebno je pravilno koordinirati timove, a ujedno držati se procesa koji su definirani i specifični za svaku tvrtku. Kroz ovo predavanje proći se se kroz : 1. Pre-sales konzalting 2. Identificiranje problema te definiranje rješenja 3. Definiranje specifikacija te implementacija plana 4. Novčana procjena, osiguranje i pravni okviri kako bi sve tri strane uključene u procese izrade projekta radili sinergijski.

Danijel Blagajac

FSP SOFTVER d.o.o.

Danijel Blagajac je rođen 1988.g.u Našicama te je završio Ekonomski fakultet u Osijeku. Kao student radio je u Tele2 Fraud Managment timu te bio dio tehničke službe u Tele2 službi za korisnike, a paralelno sa time bio je dio Microsoft Student Partners Social Media Tima za Imagine Cup 2011 u New Yorku te 2012 u Sydney-u te je radio kao glavni urednik msacademic.hr portala. Nakon završeteka svojih studentskih aktivnosti počeo je raditi kao Account Executive u američkoj IT kompaniji Farshore Partners koja se bavi outsource-om developmenta.  

Nenad Trajkovski

PERPETUUM MOBILE d.o.o.

Rođen davnih godina prošlog stoljeća u Zagrebu. Radim kao voditelj projekata u Perpetuum Mobile d.o.o. i kao trener za upravljanje projektima i MS PROJECT. Nekoliko puta nagrađivan kao najbolji predavač na regionalnim konferencijama. Certifikati: PMP, PMI-RMP, MCT, MCP, MCTS - Project i MVP - Project. U slobodno vrijeme pjevam u kupaoni operne arije i gledam kroz prozor. E da, prijatelji i neprijatelji me iz nepoznatih razloga zovu: Deda!