Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

System Center 2012 R2 značajke

Nove mogućnosti za konfiguriranje i održavanje privatnog oblaka i podrška za zadnje serverske tehnologije. Veća dostupnost Data Protection Manager-a kroz podršku za SQL clustering. Integracija System Center Advisor-a unutar Operation Manager-a. Mogućnost kreiranja mreža za povezivanje on-premise preme i mreže unutar cloud-a. Generation 2 virtualni serveri i što nude.

Tomislav Lepušić

INTEGRA GROUP d.o.o.

Rođen 1976. godine u Zagrebu. Diplomirao na fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i stekao zvanje diplomirani inženjer računarstva. Studentske dane provodio je u CARNet-ovom laboratoriju za istraživanje i razvoj (RDLab). Od 2004. radi kao sistem inženjer specijalist za tvrtku Integra Group d.o.o, te povremeno vodi razne IT projekte. System Center porodicom proizvoda se bavi još od SMS/MOM vremena, a posebno područje interesa mu je ITSM. Trenutno posjeduje sljedeće industrijske certifikate: ITIL Intermediate OSA, ITIL Foundation v2/v3, CompTIA Project+/Server+, MCITP, MCSE i MCTS. Slobodno vrijeme najviše provodi sa svojom obitelji.