Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Storage tehnologije u MS svijetu

Predavanje pokazuje koliko je daleko MS dogurao u storage tehnologijama. Novi SMB, Storage Spaces i Storage Pools opcije, Data Deduplication rješenje i ostale vezane tehnologije pružaju enterprise značajke i za male i srednje korisnike. Pokazati ćemo kako sa minimalnim investicijama i primjenom dostupnih MS tehnologija dobiti visoko dostupan i skalabilan sustav sa odgvovarajućim performansama.

Marko Ugrin

INTEGRA GROUP d.o.o.

Marko Ugrin je rođen 1976. u Zagrebu. Diplomirao 2000. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, smjer Telekomunikacije i informatika. Od 2001. radi kao sistemski inženjer u tvrtki Integra Group. Sada je na poziciji voditelja odjela razvoja.. Posebno ga zanimaju područja sigurnosti IT sustava, virtualizacijske i mrežne tehnologije. Nositelj je MCITP, MCSE, CCDA, CCNA, VCP i FCNSP certifikata. Sudjelovao i vodio projekte dizajna, implementacije i održavanja IT infrastrukture u informacijskim sustavima raznih tvrtki. Sudjelovao kao predavač na Windaysima deset puta i četiri puta na Security Days-ima. Kad se ne bavi sistemskom integracijom, slobodno vrijeme koristi za razne sportske aktivnosti, u zadnje vrijeme slobodno penjanje.