Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

SharePoint Online 2014 - Novi i stari načini suradnje

SharePoint Online je oblačna verzija SharePointa 2013 koja obitava u Office-u 365. Izgrađen na robusnoj osnovi on-premise SharePoint-a, SPO puno češće korisnicima donosi novosti, a svojom integriranom infrastrukturom s ostalim članovima Office 365 obitelji (Exchange, Lync i Yammer) daje i bitno kompletniju uslugu. Na ovom predavanju moći ćete vidjeti funkcionalnosti SharePoint-a koje ste možda već imali prilike koristiti, ali naglasak će biti na novim mogućnostima: suradnje s vanjskim partnerima, sinkronizacije podataka u OneDrive for Business, korištenja dokumenata na vašem Android telefonu, pregledavanja i izmjene dokumenata kroz Office Online, integracije SharePointa i Yammera, BI-a u oblaku i još mnogo toga…

Toni Frankola

ACCELERATIO, d.o.o.

Toni Frankola, SharePoint MVP, suosnivač je tvrtke Acceleratio d.o.o., preko dana je direktor, a po noći developer. SharePointom se bavi još od SharePoint-a 2003, prvo na projektima po mjeri za domaće klijente, a danas na razvoj vlastite linije proizvoda namijenjene Windows, SharePoint i Office 365 administratorima čiji korisnici su neke od najpoznatijih tvrtki širom svijeta. Redoviti je predavač na Microsoft Windays konferencijama na temu SharePoint rješenja, te ne internacionalnim SharePoint konferencijama. Jedan je od osnivača i voditelja Hrvatske New Office User Grupe. U svoje slobodno vrijeme piše o SharePointu na blogu (http://www.sharepointusecases.com), organizira SharePoint & Project Conference Adriatics (http://spcadriatics.com), čuva malu Marinu i sluša Aliciu Keys.