Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Service Manager i Orchestrator - Service Delivery Automation

OK, recimo da imate analizu svih korisničkih zahtjeva i prijava. I što sad? Kako napraviti top listu zahtjeva kojima bi se realizacija mogla automatizirati? Reset password-a, kreiranje korisničkih računa, automatizacija kreiranja izvještaja iz poslovnog sustava, upravljanje virtualizacijskom infrastrukturom ... Ovo predavanje govori o tome kako automatizacijom uštedjeti vrijeme i učiniti svoj sustav efikasnijim uz korištenje Service Manager i Orchestrator alata.

Jurislav Petrović

COMBIS d.o.o.

Jurislav Petrović je prisutan u IT industriji gotovo 10 godina. Trenutno zaposlen u tvrtki Combis kao Senior sistem inženjer zadužen je za dizajn rješenja Microsoft sustava kao što su visokodostupni Exchange sustavi, Active Directory i Microsoft System Centar obitelj, te dizajn i implementaciju rješenja za backup i recovery podataka. Kada se ne bavi informatikom voli pročitati dobru knjigu ili pogledati dobar film.