Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

SCCM 2012 R2 i Intune - Mobile Device Management

Predavanje pokriva Microsoftovo rješenje za upravljanje mobilnim uređajima kroz konfiguraciju i korištenje System Center 2012 Configuration Manager R2 sustava te integracije sa Windows Intune sustavom. Pokazati ćemo što je sve potrebno konfigurirati kako bi omogućili upravljanje mobilnim uređajima kroz SCCM 2012 R2 sučelje, od preduvjeta do konfiguracije SCCM i Intune sustava.

Goran Sinovec

Microsoft Hrvatska d.o.o.

Karijeru započeo prije 17 godina u IN2 kao sistem administrator te kasnije kao sistem inženjer. 2004 godine pridružuje se Siemens IT Solutions and Services kao konzultant i voditelj projekta gdje ostaje sljedeće tri godine. U Travnju 2007 prelazi u Microsoft Hrvatska na poziciju konzultanta s fokusom na infrastrukturne produkte i tehnologije kao što su Active Directory, Exchange, System Center produkti (SCCM, SCOM, SCVMM) i virtualizacija. Zadnje dvije godine većinom se bavi SCCM i Exchange tehnologijama. Svaku kap slobodnog vremena provodi sa svojom suprugom i dvoje djece, voli tenis, skijanje i bicikliranje.