Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Proces razvoja mobilnih rješenja

Predavanje će pokazati kako voditi proces stvaranja mobilnog rješenja, bilo da se radi o vlastitom proizvodu, proširenju postojeće web usluge, ili pak novom proizvodu za klijenta. Cilj je biti agilan, potrošiti što manje resursa za dobivanje pravih odgovora u početnim fazama, i napredovati što brže (i opet, jeftinije). Što se sve može napraviti uz pomoć olovke i papira, što se može napraviti uz pomoć specijaliziranih alata za wireframeove i prototipove, kako osmisliti dizajn i predstaviti ga ostatku tima ili klijentu u samo nekoliko sati? Kako voditi proces razvoja mobilnih aplikacija, kako upravljati testiranjem? Predavanje će pokazati najkorisnije alate i najbolje prakse s projekata tvrtke Pet minuta.

Luka Abrus

PET MINUTA d.o.o.

Luka Abrus direktor je tvrtke Pet minuta, agencije specijalizirane za razvoj mobilnih rješenja, koja sa 60 zaposlenika i kroz urede u Zagrebu, Osijeku i New Yorku pomaže desecima svjetskih klijenata u stvaranju njihove prisutnosti na mobilnim uređajima.