Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Prednosti razvoja CRM rješenja koristeći Scrum metodologiju

Scrum agilna metodologija mijenja svijet razvoja softwarea već više od jednog desetljeća ostavljajući iza sebe uspješnije projekte i zadovoljnije razvojne inženjere te konzultante. Uspješnost je osobito kritična kada se radi o CRM projektima za koje je znano da imaju veliku stopu rizičnosti pri razvoju, implementaciji i prihvaćanju od strane krajnjeg korisnika. Poticajno okruženje za razvojni tim, izuzetne ideje i rješenja, iza Scruma se skriva potencijal discipliniranog timskog razvoja u kombinaciji sa slobodom tima koja potiče razvoj novih inovativnih rješenja za nove izazove. Koji su benefiti sa stajališta razvojnog inženjera uvođenjem Scruma? Kako si predočiti takovu metodologiju? Kako primijeniti Scrum? Posjetite predavanje i saznajte zanimljivosti koje povezuju Ragbi i Scrum te zašto mnoge razvojne tvrtke u svijetu imaju zadovoljnije članove tima, ali i zadovoljnije naručitelje proizvoda te korisnike koristeći Scrum metodologiju.

Dominik Rojković

COMPING d.o.o.

Dominik Rojković, po vokaciji proaktivni FERovac iliti magistar inženjer računarstva, do sada je vodio i radio na više poslovnih projekta kroz koje je stekao znanja i iskustva kako u razvoju poslovnih rješenja tako i vođenju međunarodnih projekata. Specijaliteti su mu dizajniranje i razvoj poslovnih aplikacija, prilagodbe CRM procesa te korištenje agilnih metodologija za vođenje razvoja. Trenutno vodi razvoj strateških rješenja te implementacije postojećih na mjestu certificiranog MS CRM tehničkog savjetnika u Compingu. U slobodno vrijeme vodi malu obitelj i opušta se uz rekreativno trčanje...  

Dalibor Kresnik

COMPING d.o.o.

Dalibor Kresnik rođen je 11.09.1984. u Karlovcu gdje se i školovao. Posljednjih 5 godina radi kao konzultant i voditelj projekata implementacije Dynamics CRM sustava. Radio je na implementaciji CRM sustava u telekomima, javnom sektoru i sudjelovao je u organizaciji konferencija. Svoje ambicije iskazuje u razvoju aplikacija te u ubrzavanju i stalnom poboljšanju poslovnih procesa. Stalni je predavač na Windays konferencijama na temu prilagodbi i razvoja CRM rješenja.