Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Migracija na SharePoint Server 2013

SharePoint Server 2013 nudi više nego dovoljno razloga za migraciju postojeće SharePoint infrastrukture na novu, unaprijeđenu platformu. Ovo predavanje dati će pregled migracijskog procesa na temelju iskustva iz prakse, te na temelju smjernica definiranih kroz Microsoftovu najbolju praksu.

Dražen Pavković

Microsoft Hrvatska d.o.o.

Radeći kao razvojni inženjer došao sam u kontakt sa SharePoint platformom dok je ona još bila u samom začetku, u svojoj 2001 verziji. Sa verzijom SharePoint 2003 počinje moje iskustvo u razvoju SharePoint programskih rješenja. Tijekom godina, svoje cjeloživotno iskustvo u razvoju programskih rješenja, nadogradio sam sa infrastrukturnim znanjem vezanim uz SharePoint platformu. Danas mi je uloga, kao Microsoft Premier Field Engineer-u za SharePoint, savjetovanje, edukacija i rješavanje problema sa SharePoint infrastrukturom velikih klijenata u Europi, Africi i Bliskom istoku.