Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 "In & On"

Najnovija verzija poslovnog rješenja Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 donijela je izuzetno velik broj novosti pogotovo u smislu praćenja Microsoftove Cloud computing strategije. U brojnim marketinškim brošurama o najnovijoj verziji NAV-a spominje se "In & On" što se odnosi na Office 365 i Windows Azure platformu. Naime, NAV 2013 R2 radi "In" Office 365, i "On" Windows Azure. Na ovom predavanju, dežurni MVP za NAV, Vjekoslav Babić, pokazat će na praktičnim primjerima kako podići NAV na Azureu i integrirati ga s Office 365.

Vjekoslav Babić

Fortempo d.o.o.

Vjekoslav Babić je međunoradno priznati stručnjak za Microsoft Dynamics NAV sa više od 10 godina iskustva na implementaciji ovog poslovnog rješenja u Hrvatskoj i širom svijeta. Vjekoslav je autor prve knjige o implementaciji NAV-a 2009, višegodišnji bloger i redoviti predavač na regionalnim i međunarodnim konferencijama za Microsoft Dynamics NAV. Od 2010. godine, nagrađen je titulom Most Valuable Professional.