Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Kako i zašto migrirati na Dynamics CRM 2013?

Na ovom predavanju ćemo prezentirati na koji način nadograditi Dynamics CRM-a na verziju 2013 te objasniti na što sve morate pripaziti prilikom migracije. U drugom dijelu predavanja ćemo argumentirati zašto migrirati na novu verziju te pokazati nove funkcionalnosti koje će vam biti na raspolaganju.

Darko Jovišić

INFOCUMULUS d.o.o.

Darko Jovišić radi kao konzultant u tvrtki InfoCumulus i primarno se bavi područjem upravljanja odnosima s klijentima (CRM), od izrade strategije do implementacije. Ponosni nositelj Microsoft Most Valuable Professional (MVP) nagrade i TOGAF certificirani arhitekt. Karijeru je započeo u tvrtki IN2 gdje je radio na razvoju kompleksnih integracijskih rješenja temeljnih na BizTalk platformi. Nakon toga prelazi u Microsoft Hrvatska gdje je pokrivao različita područja kao što su marketing, upravljanje prodajnim kanalom i prodaja za velike korisnike. Bio je dio Microsoft Academy for College hires programa za mlade djelatnike s visokim potencijalom, a još za vrijeme fakultetskih dana bio je član pobjedničkog Imagine Cup tima.