Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Dobro tj. Nužno bi bilo znati o CRM2013: novosti u prilagodbi i proširenju platforme

Nova Dynamics CRM inačica, 2013, donosi pregršt novosti ne samo u korisničkom sučelju već i u segmentima konfiguracije, prilagodbe i proširenja rješenja te će se prezentacija orjentirati na najznačajnije od navedenog i to sa napomenama prednosti i nedostataka novih značajki. Npr. zanimaju vas novi podatkovni tipovi, kako na formu postaviti informacije iz drugog entiteta, što je novo u alatima za definiranje poslovnih procesa. Ukoliko je bilo koji Vaš odgovor potvrdan onda je ovo predavanje za vas. No tu nećemo stati, naime, kao šećer na kraju, pokazati ćemo i novi "workflow, real-time workflow".

Siniša Kezić

KING ICT d.o.o.

Diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 1995. godine. Još za vrijeme studija započinje profesionalnu karijeru u poduzeću Genesis d.o.o.. Uz projektiranje telefonskih i računalnih mreža, vodi projekte izgradnje integriranih poslovnih sustava. Na tim projektima stječe vrlo bogato iskustvo upravljanja projektima te se upoznaje i orjentira ka Microsoft tehnologijama. Godine 1999. zapošljava se u Siemensu d.d., kao arhitekt rješenja i voditelj odsjeka, gdje razvija i projektira sustave iz područja enterprise sustava, te ugrađenih industrijskih rješenja uz aktivnosti voditelja Windows kompetencija za regiju. Usporedo završava Poslijediplomski znanstveni studij na FER-u, dok bi ove godine trebao završiti doktorski studij iz domene ekspertnih sustava. Tijekom profesionalne karijere certificirao se i kao voditelj projekata, a trenutačno je zaposlen u poduzeću King ICT d.o.o. na poslovima voditelja razvoja poslovanja, gdje se profesionalno orjentira ka poslovnim i Dynamics xRM informacijskim sustavima. Kako je ovisan o adrenalinu, privatno vrijeme provodi na aktivnim natjecanjima u cestovnom motociklizmu, a 2005. godine je sudjelovao i na utrci za Svjetsko motociklističko prvenstvo u izdržljivosti, gdje Hrvatska reprezentacija osvaja odlično 4. mjesto.