Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

CRM 101 - beginners guide to CRM systems

Naša kompanija nema CRM o kojem svi pričaju, i nismo sigurni da li nam taj sustav uopće treba? Što ću dobiti implementacijom ovog sustava, za što ću ga koristiti, i na kraju što mogu očekivati - koliko će me to koštati? Na predavanju će biti prikazan Dynamics CRM 2013 sustav kroz prizmu krajnjeg korisnika koji koristi outlook, web ili mobilno sučelje, scenariji korištenja sustava u poslovnim scenarijima, integracije sa drugim sustava, te mogućnosti izvještavanja iz sustava.

Ivica Ivančić

KING ICT d.o.o.

Ivica Ivančić provodi zadnje 3 godine na poziciji voditelja razvoja poslovanja. Uz redovite aktivnosti u poslu, radi na pilot projektima CRM sustava u sklopu kojih istražuje poslovne koristi koje softverska rješenja donose organizacijama. Zaljubljenik je u CRM sustave i čvrsto vjeruje da ovakvi sustavi zaista pomažu organizacijama da ostvare komparativnu prednost u odnosu na konkurenciju, te osiguraju sebi mirniju budućnost.