Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Budućnost C#-a

Iako zadnja verzija Visual Studia nije donijela ništa novoga u C#, radi se punom parom na novoj verziji. U ovom predavanju možete vidjeti vjerojatne nove značajke koje će doći u idućoj verziji najpopularnijeg .NET jezika. C# se približava funkcionalnom programiranju i uvodi kraći zapis nekih obrazaca. Vidjet ćete kako će postojeći kod postati jednostavniji i kamo to sve vodi.

Toni Petrina

EKOBIT d.o.o.

Toni Petrina je nositelj titule Microsoft MVP za C#. U Ekobitu radi kao razvojni inženjer na raznim Microsoftovim platformama (.NET, MFC, Windows Phone, Windows Store). Bloga, forumira i redovito predaje na regionalnim konferencijama i User Grupama. Obožava mobile i game development, a bavi se i web developmentom kad uzmogne. Pobornik je otvorenih tehnologija, Open Sourcea i čokoladnih proizvoda. Kad ne piše kod, piše blog ili proučava nove tehnologije. Slobodno vrijeme provodi s djevojkom, prijateljima i na raznim hobijima...