Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Što donosi Microsoft Dynamics NAV 2013

Microsoft Dynamics NAV 2013 najnaprednija je verzija ovog popularnog poslovnog rješenja koja se netom pojavila i na domaćem tržištu u svojoj lokaliziranoj hrvatskoj verziji. Poboljšanja koja NAV 2013 donosi su brojna te sežu od funkcionalnih proširenja podršci poslovnim procesima, preko platformskih poboljšanja u pristupu podacima pa sve do potpune iznova napisane arhitekture nekoliko vrlo važnih značajki ovog rješenja. Nekoliko je bitnih tema koje se provlače kroz novitete koje donosi NAV 2013. Prije svega, tu je naglasak na korisničkoj produktivnosti, koju prati niz jednostavnih, ali genijalnih poboljšanja, koja višestruko smanjuju nepotrebno klikanje i tipkanje. Zatim, tu su poboljšanja performansi i istovremenosti pristupa, koja u određenim scenarijima graniče s gotovo nevjerojatnim. Na koncu, tu je fleksibilnost koja se očituje kroz čitav niz novih funkcionalnosti koje omogućuju korisnicima uporabu NAV-a na do sada nezamislive načine.

Vjekoslav Babic

Fortempo d.o.o.

Vjekoslav Babić je neovisni konzultant, trener, autor, bloger i predavač, sa više od deset godina iskustva s Microsoft Dynamics NAV-om. Sudjelovao je na preko pedeset implementacija Microsoft Dynamics NAV-a u različitim vertikalama, za poduzeća svih veličina, od malih one-man-bandova do multinacionalnih korporacija, u preko dvadeset zemalja širom svijeta. Autor je knjige "Implementing Microsoft Dynamics NAV 2009", aktivan bloger na temu NAV-a i srodnih tehnologija, redovit kolumnist na MSDynamicsWorld.com te predavač na brojnim hrvatskim i stranim konferencijama. Od proljeća 2010, nosi titulu Most Valuable Professional.