Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Office 365 za Enterprise korisnike ?

Prepreke za uvođenje Office 365 postoje, i one su tehničke (mreža i sistemski dio IT-a), ali i ljudske prirode (predrasude, strah, nedovoljna informiranost i edukacija). S druge strane, biznis može vidjeti direktnu korist uvođenjem Office 365 jer TCO analiza je vrlo jasna, transparentna, dovoljno fleksibilna i uz minimalan rizik za poslovanje. Što onda stoji na putu uvođenja Office 365 u velike organizacije? Hoće li interni IT ostati bez posla? Odgovor je negdje na sredini. Kroz predavanje ćemo potencirati promjenu dosadašnjeg razmišljanja i pokušati potaknuti neke nove trendove. Hoćemo li uspjeti odlučiti ćete vi sami, a mi smo tu da vas upozorimo i educiramo te ako se odlučite na prelazak na Office 365 i pomognemo u implementaciji.

Tomislav Poljak

Microsoft Hrvatska

Rođen 1978.g. u Zagrebu. Nakon završenog studija radi u Microsoft centru tehničke podrške unutar tvrtke Recro, a karijeru dalje nastavlja u Ericsson Nikola Tesli i RECRO-net-u. Prošle godine priključio se timu Technical Account Managera u Microsoft Hrvatska gdje radi na isporuci tehničke podrške i prijenosu znanja za velike korisnike, sudjeluje u rješavanju problema, a zajedno s korisnicima radi na planiranju, konsolidaciji, unaprijeđenju IT poslovanja te kvalitetnijem upravljanju cijelom organizacijom. Nositelj je MCT certifikata, radio je kao vanjski predavač u Algebri na području Microsoft MOC edukacije, i dugogodišnji je suradnik lista Mrež@. Petu godinu zaredom predaje na WinDays-ima, od čega je dvije godine imao predavanja u Top 5 po posjećenosti. Posebni interes mu je Office 365, a dodatno ga zanima primjena ITIL procesa u svakodnevnom poslovanju.