Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

MS Dynamics NAV kao financijska komponenta složenih IT sustava

U poslovnim sustavima često se kao IT podrška poslovanju koristi veći broj različitih specijaliziranih vertikalnih rješenja. To su u pravilu, međusobno, potpuno odvojeni sustavi koji funkcioniraju na različitim programsko sistemskim platformama. Takvi, složeni, IT sustavi kreiraju potrebu za ujedinjavanjem transakcija na jednom mjestu kako bi se osigurao cjeloviti uvid u poslovanje. Studija slučaja obrađuje implementaciju MS Dynamics Navision kao financijsko računovodstvene komponente IT sustava u poznatome retail lancu Emmezeta (Fliba d.o.o.). Implementirano rješenje omogućava automatiziranu integraciju MS Dynamics NAV sa ostalim komponentama sustava. Transakcijski podaci kreirani u drugim sustavima se koriste za kreiranje knjigovodstvenih analitika u MS Dynamics NAV. Predavanje će prezentirati izazove koji se pojavljuju u takvim implementacijama i ponuditi scenarije za njihovo uspješno rješavanje.

Damir Bortek

Adacta d.o.o.

Dugogodišnji MS Dynamics NAV (10+godina) konzultant i arhitekt poslovnih rješenja. Sudjelovao na najvećim MS Dynamics NAV implementacijama u regiji.