Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Exchange 2013 - pregled funkcionalnosti i poboljšanja

Predavanje donosi prikaz Exchange 2013 tehnologije, poboljšanja, prednosti i razloge za implementaciju. Također će se pokazati arhitekturalne promjene u odnosu na inačicu Exchange 2007 te mogući scenariji visoke dostupnosti. Dio predavanja odnosit će se i na korisničku perspektivu, pokazat će se izgledi administrativnih sučelja i klijentskih sučelja.

Irena Topalović

Microsoft Hrvatska

Irena je certificirani inženjer i trener s iskustvom više od 15 godina rada na poslovima sistem administratora, inženjera, arhitekta, voditelja projekata te konzultanta. Područja specijalizacije primarno su dizajn i uspostava infrastrukture zasnovana na Active Directory rješenjima, messaging sustav, te sustavi upravljanja IT infrastrukturom. U obavljanju svog posla nastoji primjenjivati priznate standarde i metodologije, ITIL, MOF, MSF i druge, gdje god je to moguće. Svoje je iskustvo izgradila radom na različitim projektima najvećih Microsoft partnera - Comping, Span i Combis. Od 1. rujna 2012. godine pridružuje se Microsoft-u u ulozi konzultanta za područje centralne i istočne Europe.