Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Dynamics AX 2012 - Nova stvarnost maloprodaje

U ovom predavanju prikazati ćemo kako sustav Dynamics AX 2012 može odgovoriti na velike izazove današnje industrije maloprodaje. Cjelokupno iskustvo kupovanja, mogućnost prodaje 24/7, dinamičnost ponude i potražnje, novi kanali za prodaju i marketing (e-commerce,Facebook, mobilni i tablet uređaji) samo su neki od trendova za koje Microsoft itekako ima asa u rukavu. Spojivši tehnološke inovacije te višegodišnji know-how u pružanju usluga industriji maloprodaje stvorili su jedinstveno poslovno ERP rješenje koje omogućuje da se e-Commerce i maloprodajnim kanalima transparentno upravlja sa jednog mjesta. Integracija sa središnjim poslovnim dijelovima ERP sustava poput financija i zaliha omogućuje implementaciju zaokruženog poslovnog ekosustava i pogled od 360 stupnjeva na svakodnevno poslovanje. Kroz realne use-case scenarije pokazati ćemo kako je moguće povećati efikasnost zaposlenika i poboljšati kvalitetu usluge za kupca te naglasiti fleksibilnost sustava kod centralnog upravljanja proizvoda i kategorijama proizvoda, definiranja popusta i cijena te promocija i marketinških kampanja. Sa tehnološke strane pokazati ćemo kako je Microsoft vrlo uspješno objedinio najbolje iz svoje palete proizvoda Microsoft office, Microsoft Business intelligence te alata za razvoj poput Visual Studia kako bi izgradio Enterprise sustav koji ne samo da je stabilan i moćan, već i veoma prilagodljiv potrebama dinamičnih poduzeća te jednostavan za implementaciju u postojeću IT infrastrukturu.

Andrej Kožić

Adacta d.o.o.

Konzultant za logistiku u Implementacijskom odjelu sa višegodišnjim iskustvom u implementaciji kompleksnih poslovnih sustava na međunarodnoj razini. Tijekom implementacija nosio je uloge konzultanta, developera, arhitekta poslovnog rješenja i voditelja projekta. U posljednje vrijeme glavni fokus mu je implementacija Dynamics AX 2012 rješenja kod klijenta distributerskog portfelja ekskluzivnih proizvoda.