Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Uvodne informacije

Dobrodošli na elektroničku prijavu na WinDays konferenciju!

WinDays19 konferencija održat će se u Amadria Parku u Šibeniku od 2. do 5. travnja 2019.

Konferencija je podijeljena u dva dijela – WinDays19 Business i WinDays19 Technology. WinDays19 Business konferencija održat će se 2. i 3. travnja, a WinDays19 Technology 3, 4. i 5. travnja 2019.

Tijekom WinDays19 Business konferencije prvog dana sudionici će moći birati između nekoliko programskih smjerova koji će se baviti ključnim industrijskim granama, među kojima su financijske institucije, maloprodaja, proizvodnja, zdravstvo, obrazovanje i javna uprava. Program drugog konferencijskog dana bavit će se ključnim trendovima suvremenog poslovanja.

Poznata po vrhunskim domaćim i stranim predavačima koji će održati više od 100 predavanja tijekom tri dana, WinDays19 Technology konferencija će donijeti pregled najaktualnijih tehnoloških trendova i novosti. Među ključnim temama bit će umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu.

Prijavite se i pridružite nam se u Šibeniku od 2. do 5. travnja 2019!

Navedene cijene su izražene bez PDV-a. Kotizacija uključuje konferencijske materijale.

Krenite s prijavom

Otvaranje novog korisničkog računa

Zbog GDPR-a korisnički računi od prošlih godina nisu više dostupni.