Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

21. travnja 2020.

WinDays Virtual te nagrađuje

Preuzmite vizual iznad teksta te ga objavite na nekoj od svojih društvenih mreža. Označite nas s @WinDays te obavezno dodajte hashtag #WinDaysVirtual, ali i osmislite svoj vlastiti.

U sklopu WinDays Virtual dana za sve sudionike naših online predavanja pripremili smo i mali nagradni natječaj. Kako bi osvojili glavnu nagradu - WinDays20 ruksak i Dell zvučnik ili jedan od ukupno 4 Pauza.hr bona u vrijednosti od 50 kn, trebate učiniti sljedeće korake. Preuzmite vizual iznad teksta desnim klikom na svoje računalo ili downloadom na mobitel te ga objavite na nekoj od svojih društvenih mreža: Facebook, Twitter ili LinkedIn. Označite nas s @WinDays te obavezno dodajte hashtag #WinDaysVirtual, ali i osmislite svoj vlastiti. Pet najkreativnijih hashtagova nagradit ćemo sa spomenutim nagradama, a dobitnike ćemo objaviti na našim društvenim mrežama tjedan dana nakon Virtualnog dana, u srijedu 29. travnja. 

Ako se još niste uključili na predavanja putem Microsoft Teams Live eventa, učinite to jednostavno klikom na link za  prijepodnevna predavanja od 9:30 do 12:40 ili poslijepodnevna od 13:25 do 16:45.  Svi zainteresirani mogu sudjelovati bez prethodne prijave, a program je besplatan. Svima želimo sreću u nagradnom natječaju!

[NATJEČAJ JE ZAVRŠEN] 

Želimo još jednom čestitati dobitnicima nagrada u #WinDaysVirtual nagradnom natječaju. Miroslav (#konferencijaupapucama), Hrvoje (#WindaysAtHomeRocksEvenVirtually ), Zoran (#NeMozeNamNitkoNista, Ivan (#COVID19Edition) i Tomislav (#WinDaysVirtualStrikesBackToCOVID19) osvojili su nas svojim domišljatim hashtagovima na LInkedIn-u iTwitteru, a želimo  zahvaliti i svima ostalima koji su prihvatili izazov i sudjelovali te na društvenim mrežama podijelili svoju WinDays Virtual akreditaciju. 

Vidimo se uživo WinDays20 jesenskoj konferenciji u Rovinju!

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.