Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

10. studenog 2020.

WinDays: Business (tech) as usual… a ne, nema toga kod nas!

U proljeće ste se veselili što ćete s nama u Rovinju proslaviti 20. rođendan WinDays konferencije? Nastavite sanjariti o Rovinju 2021. i pridružite nam se na jedinstvenim zimskim WinDaysima.

WinDaysi ovaj jubilarni rođendan slave cijelu godinu. Nakon WinDays Virtuala u travnju te dva Road to WinDaysa u srpnju i listopadu, u prosincu vas očekuje dugo i pažljivo pripremano online izdanje WinDays konferencije!

Ove godine WinDayse ćete gledati i slušati u izvedbeno i sadržajno promijenjenom formatu. Znamo da biznis ne može bez tehnologije, a to smo i pokazali kroz tri nova programska smjera online WinDaysa: tehnološki, poslovno – tehnološki i poslovni. Naš cilj je donijeti što manje recikliranih predavanja i što više inspirativnih priča koje niste imali priliku čuti ili vidjeti do sada. Svaki smjer će imati svog stručnog moderatora koji će biti vaš glas, pratiti vaše poruke i postavljati pitanja predavačima.

WinDaysi su izrasli na tehnologiji pa ćete i ove godine moći čuti predavanja razine 300 i 400, koja će biti fokusirana na tehničke aspekte priče. Kroz tehnološki smjer vodit će vas poznata imena iz IT svijeta, Domagoj Pavlešić (Web ideja) i Igor Pavleković (Microsoft).

Pokazat ćemo vam niz primjera kako tehnološka rješenja mogu pokrenuti i unaprijediti poslovanje, otvoriti nove prilike i donijeti bolje poslovne rezultate. Moderator poslovno – tehnološkog smjera Dinko Tipurić (Nephos) s brojnim domaćim predavačima pretrest će raznovrsne teme.

Dosta vremena smo izgubili na priču “treba nam tehnologija i novi poslovni model”. Izgubite li digitalnu utrku, izgubili ste budućnost. Sad je, ali baš sad, trenutak da uđemo u fazu “iskoristili smo tehnologiju i preokrenuli smo poslovni model“. Zato ćemo kroz sadržaj poslovnog smjera prokopati kroz najvažnija tehnološka područja (AI, IoT, gaming, fintech…) i što pronaći odgovore na ključna pitanja. Kroz predavanja će vas voditi moderator Željko Krizmanić (Eventa01).

 Želimo vas uključiti i u kreiranje sadržaja pa ćemo, ako bude interesa, ponuditi mogućnost organizacije rasprave s određenim brojem sudionika i predavačem u odvojenim timovima, omogućiti vam networking (WinDays poslovna mreža – svakako ispunite svoje profile, dodajte fotografiju, CV i svoje interese) te vam dati dodatne informacije o ponudi naših sponzora i partnera.

Možete se prijaviti i za radionice koje će se održavati uživo u dvoranama Mozaik Event Centra uvažavajući sve epidemiološke mjere, a omogućit će vam (ograničen broj sudionika) da steknete neke nove vještine.

Niti ove godine nismo isključili našu virtualnu valutu koja u tek ovom okruženju dobiva svoj potpuni smisao. Sudjelujte u aktivacijama na društvenim mrežama, posjećujte predavanja, koristite WinDays poslovnu mrežu, ispunjavajte upitnike i obarajte rekorde u skupljanju WinCoina. Uz popuste i druge atraktivne nagrade koje će se moći osvojiti putem, rekorderi s najviše sakupljenih WinCoina na kraju konferencije će osvojiti vrijednu nagradu. Glasajte i odaberite koja će to biti nagrada.

Budite dio prvih zimskih WinDaysa i ne propustite najveće domaće okupljanje tehnološke i poslovne zajednice!

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.