Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

1. prosinca 2020.

WinDays20 voli Malog zmaja!

Zimski blagdani topli su poticaj i vrijeme za naša otvorena srca.

Već tradicionalno pozivamo vas na sudjelovanje u humanitarnoj akciji koju ove godine organiziramo za naše Male zmajiće. Odazovite se, postanite trajni donator ili napravite jednokratnu donaciju i razveselite one kojima je to najpotrebnije.

Prosinac je mjesec zajedništva, obiteljskih okupljanja, toplih druženja, radosti, veselja i darivanja. Zimsko izdanje Windaysa idealna je prigoda za sudjelovanje u humanitarnom darivanju koje će razveseliti one kojima je to najpotrebnije. Mali zmaj je društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece. Društvo je započelo kao mali interni projekt nekolicine prijatelja u prosincu 2009. godine, a iz želje da uvesele što veći broj djece i pomognu onima kojima je to najpotrebnije djelovanje je počelo obuhvaćati sve širi krug ljudi.

WinDays i ove godine podržava društvo Mali zmaj i svim sudionicima omogućava da usreće neko dijete svojom donacijom. Dijete koje ćete donirati i iznos donacije je stvar osobnog odabira, a kako bi vam olakšali proces stvorena je aplikacija putem koje ćete moći pregledavati online listu sa kratkim profilima djece, korisnika društva Mali zmaj. Kako bi pristupili aplikaciji i donirali potrebna je registracija i prijava na aplikaciju, a koraci su sljedeći

  1. Registrirajte se u aplikaciju na app.malizmaj.org (preporučamo ne koristiti hotmail, live.com i outlook mail adrese zbog spam filtera koji ne propuštaju autorizacijski mail i obavijesti)
  2. Klikom na link u mailu (koji će doći na mail adresu koju unesete) potvrdite registraciju
  3. Vratite se na app.malizmaj.org i ulogirajte se
  4. Odaberite ulaz na  "WinDays voli Malog zmaja"
  5. Odaberite neko dijete s liste i kliknite na "Postani donator" i nakon toga na "Uplata novca"
  6. Odaberite iznos koji želite donirati i kliknite "Doniraj" ( klikom na link „Doniraj“ ne znači da ste odmah napravili donaciju već da ste napravili „rezervaciju“ za donaciju tom djetetu, a sve upute o donaciji možete pronaći na moj meni/moje donacije (točka 8))
  7. Nakon toga, vidjeti ćete zahvalu, a svim informacijama o donaciji možete pristupiti u "Moje Donacije" na meniju ili na vašem e-mailu. (Ako donirate tako što skenirate bar kod, sami morate upisati poziv na broj da bi uplata prošla – to može biti datum vaše donacije.)
  8. Kliknite na Moj meni > Moje donacije i tamo vas čekaju upute za plaćanje i foto nalog

I to je to!

Učinite dobro djelo i razveselite sebe i druge!  

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.