Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

24. studenog 2020.

WinDays20 keynote odgovorit će na pitanje pobjeđuju li roboti ili ljudi

WinDaysi su jedina konferencija na kojoj ćete saznati hoće li budućnost obilježiti roboti ili ljudi. U svoj raspored ubacite WinDays keynote koji će se održati u srijedu, 9. prosinca u 11:45!

Kad bi WinDays20 keynote bio film, vjerojatno bi se zvao Sudar titana.

Da je u ponudi kladionica, sigurno bi bio najtipovaniji događaj jer su oba sudionika poznata imena iz svijeta biznisa i tehnologije s potpuno drugačijim backgroundom, a njihov duel na programu je u srijedu, 9. prosinca u 11:45. U lijevom kutu Steven Van Belleghem. Ekipa za koju igra: biznis. Autor nekoliko bestselera i keynote govornik s više od 1000 održanih prezentacija. Stručnjak za budućnost korisničkog iskustva. U desnom kutu Rafal Lukawiecki. Ekipa za koju igra: tehnologija. Ima puno obožavatelja unutar ICT zajednice. Predavač na velikim IT konferencijama, na kojima je dijelio pozornicu s Billom Gatesom i Neilom Armstrongom. Podatkovni znanstvenik i stručnjak za umjetnu inteligenciju i napredne analize.

Obojica se slažu da je biznis bez tehnologije nemoguć, no što misle o kontroverznim tehnološkim temama? Što će se dogoditi s trgovinama – hoćemo li kupovati „uživo“ ili će umjetna inteligencija obavljati sav naš shopping? Hoće li roboti preuzeti ljudska radna mjesta? Koliko daleko može ići manipulacija našim idejama kada umjetna inteligencija postane zrelija tehnologija? Do kuda seže personalizacija i želimo li imati personaliziranu hranu baziranu na DNA analizi? Tehnologija u velikoj mjeri diktira smjer u kojem se kao društvo krećemo, a kako ćemo se s time nositi pitanje je za WinDays20 keynote govornike. 

Pričat ćemo i o ovogodišnjoj ključnoj konferencijskoj temi – umjetnoj inteligenciji. Predavači će se baviti umjetnom inteligencijom iz raznih aspekata pa će sudionici moći saznati više o pametnim AI servisima, izazovima u razvoju proizvoda baziranih na umjetnoj inteligenciji te može li AI pomoći da se silni podaci pretvore u informacije. Panel I'll be back istražit će što na području umjetne inteligencije rade hrvatske tvrtke te jesmo li zakasnili ili umjetna tehnologija može Hrvatsku pozicionirati na globalnu mapu kao zemlju koja stvara inovacije na tom području.

Predavači će predstaviti i novosti u svijetu Microsoft tehnologija, alate za kolaboraciju i rad na daljinu, rješenja koja optimiziraju i automatiziraju poslovne procese te povećavaju produktivnost. Tijekom sva tri dana kroz program će vas voditi moderatori Domagoj Pavlešić i Igor Pavleković (tehnološki smjer), Dinko Tipurić (poslovno – tehnološki smjer) i Željko Krizmanić (poslovni smjer), koji će biti vaši glasnogovornici,  razgovarat će s predavačima i prenositi im vaša pitanja i komentare.

Uz online konferencijski program, možete sudjelovati i u WinDays Hands-On radionicama uživo u zagrebačkom Mozaik Event Centru. U ponudi su dvije radionice: Transformacija organizacije učenjem i implementacijom razvojnog mentalnog sklopa koju vodi Mladen Milavić (Nutriteh) i Strojno učenje pomoću Azure Cognitive Servisa koju vodi Zlatan Morić (Algebra). Požurite s prijavom jer je broj sudionika obzirom na epidemiološke mjere ograničen!

Nećete imati priliku družiti se na kavama i WinDays partyjima, no možete se povezati putem WinDays Poslovne mreže. Nadograđena verzija Poslovne mreže vam (ukoliko se priključite) omogućava da izravno kontaktirate ostale članove Mreže, dogovorite poslovni sastanak ili kavu te chatate s članovima Mreže koji se zateknu na istom predavanju. Najuporniji skupljači WinCoina (virtualne konferencijske valute) osvojit će vrijedne nagrade: električni bicikl, vikend za dvoje u Maistra hotelu i električni romobil. Link na članak na webu

Još uvijek stignete nabaviti svoju kotizaciju za online praćenje konferencije.


Pratite nas na društvenim mrežamaFacebook, Linkedinu i Twitteru i saznajte detalje.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.