Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

17. prosinca 2018.

WinDays19 u Šibeniku od 2. do 5. travnja 2019.

19. izdanje WinDays konferencije održat će se od 2. do 5. travnja 2019, a više od 2000 sudionika okupit će se u Šibeniku.

WinDays konferencija, najveće regionalno poslovno- tehnološko okupljanje, u svom 19. izdanju održat će se od 2. do 5. travnja 2019. Očekuje se da će konferencija koja će se održati u Amadria Parku u Šibeniku okupiti više od 2000 sudionika. Konferencija zadržava podjelu na WinDays19 Business i WinDays19 Technology.

WinDays19 Business konferencija održat će se 2. i 3. travnja i zadržati novi inovativan format uveden 2018. Sudionici će prvog konferencijskog dana moći birati između šest programskih smjerova koji će se baviti ključnim industrijskim granama, među kojima su financijske institucije, maloprodaja, proizvodnja, zdravstvo, obrazovanje i javna uprava. Program drugog konferencijskog dana bit će zajednički za sve Business sudionike i bavit će se ključnim trendovima suvremenog poslovanja.

WinDays19 Technology konferencija održat će se od srijede do petka, od 3. do 5. travnja. Poznata po vrhunskim domaćim i stranim predavačima koji će održati više od 100 predavanja tijekom tri dana, konferencija će donijeti pregled najaktualnijih tehnoloških trendova i novosti. Među ključnim temama bit će umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.