Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

15. veljače 2019.

WinDays19 konferencija prvi puta donosi zajednički program za Business i Technology sudionike

Online prijave za konferenciju su otvorene, a svi koji žele iskoristiti povoljnije cijene kotizacija, mogu to učiniti do 18. veljače jer je Early Bird razdoblje produženo za tjedan dana.

WinDays konferencija je zadržala podjelu na Business i Technology, no uz jednu novost: zajednički program za sve sudionike u srijedu, 3. travnja. 

Program u srijedu, 3. travnja, odražavat će neraskidivu vezu Businessa i Technologyja u svakodnevnom poslovanju i donijeti sadržaj koji će biti zanimljiv svim sudionicima konferencije. Sadržaj će pokazati u kojem smjeru ide razvoj IT industrije koja je u službi businessa, i to kroz prizmu IT inovacija koje se događaju i u svijetu i u Hrvatskoj. Sadržaj će obuhvatiti perspektive obje strane u inovacijskom procesu, odnosno perspektivu IT kreatora, IT tvrtki koje stvaraju nove tehnologije i pomažu tvrtkama u njihovoj primjeni, te perspektivu IT korisnika, svih tvrtki koje grade svoje inovacije na temelju tehnologije.

Uz zajednički sadržaj, WinDays19 Business konferencija će se prvog dana, 2. travnja, usredotočiti na ključne industrijske grane – financijske institucije, maloprodaju, proizvodnju, zdravstvo (Hospital Days), obrazovanje i javnu upravu – kojima će se baviti kroz zasebne programske smjerove, a predavanja će se održavati u više dvorana Konvencijskog centra Šibenik istovremeno. WinDays19 Technology konferencija će se 4. i 5. travnja baviti najaktualnijim tehnološkim trendovima i novostima, među kojima se izdvajaju umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu, a predavanja će se također održavati paralelno u Konvencijskom centru.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem službene web stranice konferencije, a  do 18. veljače mogu iskoristiti Early Bird cijene kotizacije.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.