14. prosinca 2017.

WinDays18 konferencija održat će se u Poreču

Microsoft WinDays18 održat će se od 24. do 27. travnja 2018. u Valamar Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola u Poreču

WinDays konferencija treću godinu zaredom se vraća u Poreč, u Valamar Isabella Island Resort na otoku Sveti Nikola. Jedina konferencija koja ima svoj otok održat će se od utorka, 24. travnja, do petka, 27. travnja 2018. Podijeljena je na WinDays18 Business i WinDays18 Technology.

WinDays18 Business održat će se u utorak i srijedu, 24. i 25. travnja. Teme konferencije u prvom su redu fokusirane na dobre poslovne prakse s naglaskom na pojedine industrijske grane. Prvoga dana konferencije sudionici će moći birati između 6 programskih smjerova posvećenih industrijama (financijske institucije, proizvodnja, maloprodaja, zdravstvo, javna uprava i obrazovanje). Drugoga dana konferencije sudionici će saznati više o trendovima suvremenog poslovanja, kao što su Blockchain, Internet of Things, Data Science i AI.

WinDays18 Technology donijet će više od 100 predavanja i predstaviti najnovije tehnološke trendove i novosti iz svijeta tehnologije, s naglaskom na konkretna tehnološka rješenja i alate. Ključne teme bavit će se integriranim i inteligentnim poslovnim sustavima, sigurnošću informacijskih sustava  te rješenjima baziranima na otvorenom kodu. Konferencija će se održati od srijede do petka, odnosno od 25. do 27. travnja.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.