7. ožujka 2018.

WinDays18 konferencija donosi više od 150 predavanja

Do 18. izdanja WinDays konferencije još je samo 48 dana, a u nastavku pročitajte što smo vam sve pripremili na WinDays18 Businessu i WinDays18 Technologyju.

WinDays18 Business donijet će  više od 20 predavanja u 5 programskih smjerova vezanih uz 6 industrijskih grana pa će se tako prvoga dana razgovarati o poslovnim izazovima te na koji način primjena Microsoft tehnologije pomaže u transformaciji poslovanja financijskih institucija, proizvodnje, maloprodaje, zdravstva, obrazovanja i javnog sektora. Drugoga dana u fokusu će biti tehnologije budućnosti koje mijenjaju poslovanje, a program seli u veliku dvoranu. Keynote predavanja održat će nekoliko stranih govornika, među kojima je i Jeremy White, izvršni urednik britanskog magazina Wired. White je stručnjak za trendove i tehnologije budućnosti koje utječu na korisnike i na poslovanje, a često gostuje i govori na događanjima širom svijeta na temu Internet of Things i Umjetne inteligencije (AI).


WinDays18 Technology tijekom 3 dana će imati više od 130 predavanja, a u Poreč stižu domaći i strani IT stručnjaci među kojima će neki Hrvatsku posjetiti po prvi puta. Među stručnjacima za sada možemo istaknuti imena domaćih eksperata, poput Luke Gospodnetića, Damira Zelenića i Adisa Jugu. Uz najnovije trendove i tehnologije budućnosti, teme Technology konferencije bavit će se integriranim i inteligentnim poslovnim sustavima, sigurnošću informacijskih sustava te rješenjima baziranima na otvorenom kodu.

Vidimo se u Poreču od 24. do 27. travnja 2018!

 

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.