Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

26. ožujka 2019.

WinCoin

WinCoin je virtualna konferencijska valuta koju sudionici prikupljaju različitim aktivnostima prije i tijekom konferencije.

Uoči konferencije WinCoin bodovi se mogu osvojiti ako ste na konferenciji sudjelovali i prethodne godine. Tijekom konferencije bodovi se prikupljaju prilikom registracije, sudjelovanja na svakom predavanju, ispunjavanjem upitnika i posjetom sponzorskoj zoni. Ukoliko se u aplikaciju prijavite putem svojeg korisničkog računa, automatski na svoj račun dobivate 100 WinCoina.

Gdje vidjeti stanje WinCoin bodova?

Stanje bodova može se provjeriti u korisničkom profilu kada se logirate na službenu web stranicu konferencije uz pomoć korisničkog imena i lozinke i u WinDays aplikaciji koja se može preuzeti na mobilni telefon. Bodovni saldo moguće je provjeriti i u WinCoin shopu tijekom konferencije – nakon očitavanja akreditacije, prikazat će se trenutno stanje bodova.

Kako se mogu iskoristiti WinCoini?

WinCoin bodovi se mogu iskoristiti u WinCoin shopu tijekom konferencije. U WinCoin shopu nalaze se nagrade različitih vrijednosti izraženih u WinCoin bodovima.

WinCoin nagrade

Koju god nagradu sudionik odabrao, s njegovog salda se skida određeni broj WinCoina ovisno o vrijednosti nagrade.  

Nagrade manje vrijednosti (kuponi za besplatno piće na WinDays partyjima, najam bicikla Bike by Also i sl.)

a)      Sudionik u WinCoin shopu (odnosno na Bike by Also punktu ispred Konvencijskog centra ukoliko želi unajmiti bicikl) odabire željenu nagradu.

b)     Očitavanjem akreditacije s WinCoin salda skidaju se WinCoin bodovi u protuvrijednosti nagrade.

c)      Sudionik preuzima nagradu.

Nagrade veće vrijednosti

a)      Sudionik može osvojiti nagradu ako u WinCoin shopu uspješno odigra igru memorije.

b)     Na touch screenu se prikazuje ploča igre memorije s vizualima nagrada (izmješane su  kartice s vizualima pojednih nagrada s karticama koje nisu dobitne).

c)      Da bi zaigrao igru memorije, sudionik treba uložiti onoliko bodova kolika je vrijednost najveće nagrade na igraćoj ploči.

d)     Očitavanjem akreditacije s WinCoin salda skidaju se WinCoin bodovi u protuvrijednosti najvrijednije nagrade na ploči.

e)     Da bi osvojio neku od nagrada koje se nalaze na igraćoj ploči, sudionik mora u jednom pokušaju spojiti jedan par.

f)       Ako je uspješno spojio jedan par, sudionik osvaja onu nagradu koja se nalazi na vizualu. Moguće je i da spoji par kartica koje ne donose nagradu.

Vrijedno skupljajte WinCoin bodove i s WinDays konferencije možete otići bogatiji za pokoju nagradu iz WinCoin shopa!

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.