Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

21. prosinca 2020.

U zdravom tijelu zdrav duh uz WinDays20 workout

Na ovogodišnjim WinDaysima imali ste priliku relaksirati se uz našu trenericu Dušu Petošić Tripalo, razgibati svoje tijelo i mišiće prije početka konferencije i nakon dugog sjedenja uz računalo prateći live prijenos predavanja.

Tjelesna aktivnost sastavni je dio života, a naš organizam ima prirodnu potrebu za kretanjem.  Živimo u dobu tjelesne neaktivnosti i pretežno sjedilačkog načina života. Tjelovježba je nužna za održavanje zdravlja, kao i prevenciju bolesti.

Međutim, unatoč povećanju svijesti o pozitivnim učincima na zdravlje, oko 60% odraslih neredovito je aktivno ili potpuno neaktivno.

Kako bi petominutno rekreiranje postala svakodnevna navika za vrijeme radnog vremena, kratka pauza od posla ili relaksacija nakon stresnog i napornog dana donosimo vam video sa serijama vježbi za osnaživanje nogu i gornjeg dijela tijela. Bol u tom predjelu pretežito uzrokuje sjedilački način života i loše disanje, bilo na poslu ili kod kuće. Nedovoljno kretanje, loše disanje i držanje mogu pogoršati tegobe na tom području, stoga će vam ove vježbe pomoći prvenstveno u podizanju kvalitete vašeg općeg zdravstvenog stanja.

Vježbe će opustiti vaše mišiće, osloboditi vas napetosti koje su nastale za vrijeme dugog sjedenja za uredskim stolom, ali i utjecati na poboljšanje vašeg mentalnog zdravlja. Ne kaže se bez razloga „U zdravom tijelu zdrav duh“.

Opustite se i uživajte u vježbanju s Dušom! J

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.