Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

5. studenog 2020.

Steknite nove poslovne kontakte putem WinDays poslovne mreže

Prijavite se u WinDays20 poslovnu mrežu i osvojite svijet poslovnih kontakata i novih mogućnosti

Nova vremena dovela su nas do promjene životnih navika i poslovnih rutina svakodnevnice, a izazovi sa kojima se iz dana u dan susrećemo natjerali su nas na nove prilagodbe. Jubilarna 20. WinDays konferencija održati će se tako u online formatu od 7.  do 9. prosinca 2020., a predavanja i vrhunske predavače imat ćete priliku pratiti putem live prijenosa iz studija Mozaik Event Centra.

Ovogodišnja konferencija pred nas je stavila izazov interakcije sudionika te smo dodatno nadogradili i unaprijedili WinDays poslovnu mrežu pri čemu možete urediti svoj profil, postaviti fotografiju, upisati svoj CV i interese te ostvariti nove poslovne kontakte.

Koraci za pridruživanje WinDays poslovnoj mreži su jednostavni. Prilikom registracije na WinDays20 označite privolu za sudjelovanjem u WinDays poslovnoj mreži. Kad se registrirate za konferenciju, pristupate svom profilu kojeg u bilo kojem trenutku možete urediti te provjeriti stanje WinCoinsa. Prilikom uređenja možete odabrati fotografiju koja će vas predstavljati za vrijeme konferencije, a osim toga, moguće je i postavljanje Linkedin profila, web stranice i biografije.

Sa drugim sudionicima možete izmjenjivati i kratke tekstualne poruke putem WinDays portala, a glavni cilj mreže je razmjena iskustava i poslovnih kontakta. Ova networking usluga je besplatna, neobvezujuća i može se isključiti u bilo kojem trenutku, a omogućava vrijedno interaktivno iskustvo.

Ukoliko ste odlučili postati član naše poslovne mreže, prijave za konferenciju su otvorene online.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.