5. travnja 2018.

Sektor proizvodnje u vlastitom programskom smjeru

Smjer Proizvodnja pružit će konkretne odgovore na pitanje kako uz razne izazove zadržati konkurentnost i inovativnost.

Proizvodna industrija se snažnije susreće s potrošačima i uključuje ih u stvaranje inovativnih novih proizvoda. Istovremeno, zbog sve veće otvorenosti, proizvođači se suočavaju s novim izazovima i prijetnjama kao što su cyber napadi. Smjer Proizvodnja pružit će konkretne odgovore na pitanje kako uz takve izazove zadržati konkurentnost i inovativnost.

Kroz uspješne domaće i svjetske primjere, WinDaysi će pokazati kako tvrtke mogu angažirati svoje korisnike i osnažiti svoje zaposlenike te naučiti više o optimizaciji procesa i transformaciji proizvoda. Tijekom radionice „Digital Transformation – Program of Change“ kroz interaktivno vođene rasprave u grupama, sudionici će imati priliku sami osmisliti suvremene poslovne procese te se baviti vizijom buduće stvarnosti svoje generacije. Design thinking radionica pokazat će kako stručno osmisliti poslovne procese te se baviti vizijom buduće stvarnosti svoje organizacije i poslovnog područja. Radionica „Imagine if“ bavit će se budućim vizijama organizacija i načinima kako ih vide njihovi donositelji odluka, a COMBIS-ovi Hrvoje Dunkić i Davor Marijanović održat će predavanje na temu „Proizvodnja u oblacima“.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera. Ili se jednostavno prijavite na konferenciju.