Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

16. studenog 2020.

Radionica uživo: 5 koraka do inovacije

Kako stvarne potrebe korisnika pretvoriti u inovativna rješenja?

WinDays20 donosi vam Hands On radionice uživo za ograničen broj sudionika (12 sudionika) po principu “first come, first served”.

Prva radionica „Design Thinking“ održat će se 7.12. od 18:00 do 21:00 sati, u prostoru Mozaik Event Centra. Aktivnosti radionice održavat će se u skladu sa važećim epidemiološkim mjerama. Požurite, prijavite se i zauzmite svoje mjesto u timu.

S obzirom na trenutno javnozdravstveno stanje, pripremili smo za vas tri radionice uživo raspoređene na tri dana 20. WinDays konferencije. Prvi dan, 7.12. održavat će se Design Thinking radionica u razdoblju od 18.00 do 21:00 sati u prostorijama Mozaik Event Centra uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera (mjerenje temperature i dezinfekcija pri ulasku u dvoranu, održavanje razmaka te nošenje maski tijekom radionice).

„Design thinking“ je iterativan proces u kojem nastojimo razumjeti stvarne potrebe korisnika, testirati pretpostavke i redefinirati probleme u pokušaju kreiranja inovativnih strategija i rješenja. Sama metodologija istovremeno predstavlja način razmišljanja, kao i skup praktičnih i odmah primjenjivih poslovnih alata.

U današnjem poslovnom svijetu promjene se događaju nevjerojatnom brzinom, a za uspješnu prilagodbu ključno je razumijevanje korisnika, inovativno razmišljanje i brzo rješavanje problema. Sve to obuhvaćeno je fazama „design thinking“ metodologije. Ona nije rezervirana samo za dizajnere, baš suprotno, njeni principi nalaze se u pozadini nekih od ključnih izuma u književnosti, umjetnosti, glazbi, znanosti i inženjerstvu. Vodeći brendovi kao što su Apple, Google i Samsung primjenjuju „design thinking“ u procesu kreiranja novih proizvoda, usluga i procesa, a sama metodologija podučava se na vodećim sveučilištima među kojima su Stanford, Harvard i MIT.

Kroz radionicu sudionici će:

  • razviti osnovno razumijevanje „design thinking“ metodologije i njene primjene na svakodnevnim poslovnim izazovima
  • steći uvid u stvarne potrebe korisnika kroz planiranje i provedbu dubinskih intervjua
  • razviti ideje za inovativne proizvode/usluge stavljajući potrebe korisnika u središte razvojnog procesa
  • savladati niz novih i visoko primjenjivih alata za rješavanje poslovnih izazova.

Radionica će se odvijati u timovima koji zajedno rade na rješavanju stvarnog, unaprijed definiranog poslovnog izazova.

Kroz aktivnosti radionice vodit će vas certificirana poslovna trenerica i konzultantica, Tea Tipurić Zavacki. Tea je magistra inženjerka elektrotehnike i informacijske tehnologije i certificirana poslovna trenerica s 5-godišnjim iskustvom rada u facilitaciji in-house treninga u različitim industrijama među kojima su i bankarski sektor, telekomunikacije i ICT. Formalnu edukaciju u području prijenosa znanja stekla je u Litvi te od tada djeluje kao poslovni trener i konzultant s više od 5.000 sati rada u području human-centered dizajna te učinkovitosti, produktivnosti, komunikacijskih i prezentacijskih vještina i dr. U slobodno vrijeme dijeli svoje znanje i iskustvo na platformi TeaTime kao i na drugim portalima poslovne tematike. Često drži predavanja na regionalnim konferencijama među kojima je i TEDx.

U radionici može sudjelovati samo 12 sudionika, stoga požurite, prijavite se https://bit.ly/36H5GHG i proširite vidike u vidu razvoja inovativnih proizvoda ili usluga, stavljajući potrebe svojih korisnika u središte razvojnog procesa.

Vidimo se!

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.