Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

9. studenog 2020.

Prošećite online konferencijom i pripremite se za posebno zimsko izdanje

Virtualno prošetajte „prostorom“ konferencije i saznajte što vas sve čeka.

Bliži se datum jubilarne WinDays konferencije i svi ste pozvani da zajedno obilježimo 20 dugih, lijepih i uspješnih godina. Proslava će se održati u online formatu od 7. do 9. prosinca. 

WinDaysi 20. rođendan slave potpuno drugačije nego prethodnih godina – od zimskog termina i online formata do sadržajnih promjena. Slavimo tijekom cijele godine –  od WinDays Virtuala u travnju do dva Road to WinDays programa u srpnju i listopadu, a u prosincu vas čeka dugo i pažljivo pripremano online izdanje konferencije.

No, promjena lokacije ne znači i promjenu glavnog konferencijskog principa: donijeti vam što originalniji sadržaj i inspirativne priče. Očekujte uzbudljiva tri dana vrhunskih predavanja i zabavnih aktivnosti. Kako bi se i sami uvjerili u to, pridružite nam se u šetnji online WinDaysima.

Kada se logirate na WinDays portal, prvo će vas dočekati početna mapa konferencije, dostupna na vašem profilu. Ona predstavlja kartu lokacija kojima ćete imati pristup tijekom konferencije. Mapa konferencije podijeljena je na 10 ključnih lokacija specifičnog sadržaja: Info, Raspored, Business dvorana, Business-Tech dvorana, Tech dvorana, Keynote dvorana, Dvorana za sponzore, Sponzorska zona, Lobby i Poslovna mreža.

Osnovne informacije o konferenciji možete dobiti putem virtualnog „Info pulta“, a rasporedu programa i tijeku predavanja po danima i satima moguće je pristupiti preko lokacije „Raspored“, gdje uz naziv predavanja stoji i ime svakog predavača te dvorana u kojoj se predavanje održava. Tijekom tri konferencijska dana sami ćete kreirati svoj raspored i slušati predavanja iz tehnološkog, poslovno – tehnološkog i poslovnog smjera, a sve što ste propustili, moći ćete pogledati naknadno.

 

Ulaskom u jednu od dvorana, pristupate predavanju određenog smjera koje imate priliku pratiti putem live prijenosa iz studija u Mozaik Event Centru, u kojem će se nalaziti predavači koji će uživo držati svoja predavanja. Novitet ovogodišnje konferencije je „live chat“, koji vam omogućava da komentirate ili postavljate pitanja za vrijeme predavanja. Moderator će, kao vaš glasnogovornik, komentare i pitanja prenositi predavaču i na taj način omogućiti vašu interakciju. Također, stvorena je i rubrika s kontaktima, putem koje možete komunicirati 1-na-1 sa bilo kojim sudionikom kojeg želite upoznati i koji dijeli dvoranu sa vama. Naravno, da biste vidjeli sudonike u dvorani, i vi i oni morate biti prijavljeni u WinDays poslovnu mrežu.

 

Obzirom da nećete moći susresti ostale sudionike, omogućili smo vam poseban oblik interakcije putem WinDays poslovne mreže – možete slati kratke poruke, umrežavati se i dogovarati sastanke. Uredite svoj profil, postavite CV i fotografiju te neometano komunicirajte i povezujte se sa ostalim sudionicima konferencije, sklapajte dogovore i uključite se u moderniju poslovnu komunikaciju. Nešto više o WinDays poslovnoj mreži možete pročitati na: https://bit.ly/2GyC8mx

 

Kako bi WinDays20 učinili još zabavnijima za vas, omogućili smo vam šetnju sponzorskom zonom, kako bi se mogli povezati i saznati sve što vas zanima o sponzorima, ali i osvojiti vrijedne nagrade kroz različite zabavne aktivnosti i igre koje vam pripremaju!

Ako nam okolnosti dozvole, pozvat ćemo vas i na rođendanski party uživo, kojim ćemo proslaviti velikih 20 godina konferencije!

Dozvolite nam da vam popravimo doživljaj 2020. godine i pridružite nam se na prvim zimskim WinDaysima!

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.