5. travnja 2018.

Programski smjer "Maloprodaja"

Programski smjer maloprodaje bavit će se najvećim izazovima u sektoru, kao i budućim konceptima koji će postati mainstream. Više o smjeru maloprodaje saznajte u nastavku.

Programski smjer maloprodaje bavit će se najvećim izazovima u sektoru, kao i budućim konceptima koji će postati mainstream. U skladu s tim, bit će predstavljeni brojni uspješni lokalni i globalni primjeri implementacije inovativnih tehnoloških rješenja, poput automatizacije marketinga za unaprjeđenje korisničkog iskustva ili boljeg planiranja promocija pomoću tehnoloških alata u svrhu donošenja odluka na temelju informacija i smanjenja vremena potrebnog za izlazak na tržište. Sudionici će saznati i kako mogu promijeniti vlastito poslovanje u skladu sa suvremenim izazovima. Naglasak će biti na inovaciji kao „metodi“ promjene i modifikacije starih poslovnih modela koji se transformiraju u nove, tržišno održive modele koji osiguravaju bolje poslovne rezultate.

Joanna Wiewiorowska iz Microsofta održat će predavanje „Future of Retail“, u kojem će adresirati najznačajnije izazove u maloprodaji te govoriti o digitalnim rješenjima koja dolaze i postaju budućnost sektora. Dubravko Bundalo iz Microsofta govorit će o unaprjeđenju planiranja oglašavanja i promocija raznim digitalnim alatima koji omogućuju donošenje kvalitetne, informirane odluke u kraćem vremenu.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera. Ili se jednostavno prijavite na konferenciju.