Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

26. ožujka 2019.

Preuzmite WinDays mobilnu aplikaciju

Saznajte koje su sve mogućnosti WinDays aplikacije!

Navikli ste ste gotovo što vas zanima saznati putem mobitela? Odlično, znači da će vam se svidjeti WinDays mobilna aplikacija! Možete je preuzeti odmah na svoj smartphone te u trenu saznati niz korisnih informacija o konferenciji. Na primjer, možete pogledati raspored predavanja, baciti oko na vremensku prognozu, komentirati predavanje i pratiti stanje WinCoin bodova.

Koje su sve mogućnosti aplikacije?

RASPORED PREDAVANJA

 Pratite raspored predavanja i odmah saznajte eventualne promjene. Raspored je dostupan čak i kad nemate internetsku vezu.

FAVORITI

 Složite svoj konferencijski raspored – dodajte sva predavanja koja vas zanimaju da ne propustite niti jedno. Naravno, možete ga i dodatno uređivati kad god poželite.  

GDJE SAM

 Funkcija je aktivna isključivo tijekom konferencije, a možete saznati lokaciju dvorane te vrijeme koje vam je potrebno da do nje stignete obzirom na to gdje se nalazite.

Ako koristite našu Poslovnu mrežu (opciju povezivanja s drugim sudionicima koju uvijek možete uključiti u svom korisničkom profilu na WinDays webu), pomoću funkcije Gdje sam možete saznati tko se od sudionika mreže nalazi u istoj dvorani kao i vi te poslati poruku iz aplikacije.

KOMENTARI PREDAVANJA

Možete napisati komentar ili postaviti pitanje predavaču za bilo koje predavanje, pa čak i ono na kojem niste bili, a komentar će se prikazati i na web stranici konferencije. Naravno, možete komentirati unaprijed, već danas, ili nakon što poslušate predavanje.

ISPUNJAVANJE ANKETE

Pogledajte koje ste ankete već ispunili ili odgovorite na preostale. Ispunjavanjem ankete dajete nam vrijedne informacije zbog kojih je svaka sljedeća konferencija još bolja. Nije nebitno da za svaku ispunjenu anketu dobivate i WinCoin bodove.

VREMENSKA PROGNOZA

Saznajte kakvo će biti vrijeme u Šibeniku i isplanirajte kavu na suncu tijekom pauza između predavanja.

WINCOIN

Provjerite stanje svojih WinCoin bodova.

WinCoine možete prikupljati odlaskom na predavanja, ispunjavanjem anketa i posjetom izložbenim prostorima sponzora, a u WinCoin shopu ih možete zamijeniti ili uložiti da osvojite nagrade.

Prilikom logiranja u aplikaciju putem korisničkog računa ostvarujete 100 WinCoin bodova!

WinDays aplikaciju možete preuzeti na www.windays.hr/app.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.