15. ožujka 2018.

Objavljeni termini programa WinDays18 Business i WinDays18 Technology konferencija

Ove godine WinDays18 Business predavanja počinju u utorak, 24.4. u 9:30, a WinDays18 Technology starta u srijedu, 25.4. od 12:45.

Ovogodišnja konferencija bit će sadržajno najbogatija do sada – WinDays18 Business prvi puta ima programske smjerove, i to čak 5 smjerova posvećenih 6 ključnih industrijskih grana:– financijskim institucijama, proizvodnji, maloprodaji, obrazovanju, javnoj upravi i zdravstvu (Hospital Days 2018 u organzaciji IN2). Drugoga dana konferencije ćete moći saznati više o trendovima suvremenog poslovanja, kao što su Blockchain, Internet of Things, Data Science i AI.

 

WinDays18 Technology donijet će više od 130 predavanja i predstaviti najnovije tehnološke trendove i novosti, s naglaskom na konkretna rješenja i alate. Ključne teme bavit će se integriranim i inteligentnim poslovnim sustavima, sigurnošću informacijskih sustava te rješenjima baziranima na otvorenom kodu. Konferencija će se održati od srijede do petka, odnosno od 25. do 27. travnja. Na konferenciji ćete moći poslušati više od 130 domaćih i stranih predavača, među kojima su Aleksandar Drašković, Luka Gospodnetić, Adis Jugo i Damir Zelenić.

Vidimo se u Poreču!

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera. Ili se jednostavno prijavite na konferenciju.